Felvételi

Általános iskolás diákok körében szokássá vált, hogy az interneten keresnek meg olyan információkat a középiskolai felvételikkel kapcsolatban, amelyekre szükségük van. A felvételi időszak a diákok számára mindig egy nehéz és sok felkészülést igénylő időszak. Ahhoz, hogy sikerrel vegyék az akadályt, tudniuk kell minden olyan információt amely segítheti őket az eligazodásban. A felveteli.net egy olyan oldal, amely rengeteg információval szolgál a középiskolai felvételikkel kapcsolatban. A honlap tartalmazza az éppen aktuális felvételi eredményeket, ponthatárokat, tájékoztatást nyújt a különböző felvételi előkészítőkről és hasznos segítséget nyújt a felkészülés során azzal is, hogy korábbi felvételi feladatsorokat tesz elérhetővé letölthető formában.

Mikor lesz a következő központi felvételi? Hogyan tudom meg, ha felvételt nyertem? Hol találom meg a felvételi eredményeket? Milyen felvételi előkészítők vannak? Megnézhetem-e a korábbi felvételi feladatsorokat? Milyen tantárgyakból kell felvételiznem? Lesz-e nyílt hét a középiskolában? Melyek a felvételi ponthatárok? Ha ilyen és ehhez hasonló kérdésekre szeretnél választ kapni, látogass el a felveteli.net nevű oldalra!! Szülőknek és felvételiző csemetéiknek egyaránt ajánlott!

Ha középiskolai felvételire készülsz, de nincs ötleted honnan szerezz információkat a felvételivel kapcsolatban, látogass el a felveteli.net nevű weboldalra, ahol minden kérdésedre választ kapsz. Tőlünk megtudhatod az aktuális felvételik időpontjait, információt szerezhetsz a különböző felvételi előkészítőkről, letöltheted több évre visszamenőleg a központi felvételi feladatsorokat, illetve azt is megtudhatod hogy pontszámaid elegendőek-e ahhoz hogy felvételt nyerj egy középiskolába. Minden információ egy helyen!!